Relatie-coaching

Relatie-coaching is een vorm waarbij twee mensen tegelijk coaching aangaan. Dit kan een liefde's relatie zijn maar ook een familiare band. In de coaching zullen we kijken of er patronen of gedrag is ontstaan waarbij de authenticiteit van elkaar niet meer gewaarborgd is. Vanuit inzicht en opnieuw verbinden en vaak het verbeteren van de communicatie kan er een nieuwe en fijnere balans en dynamiek ontstaan.  

om vanuit wederzijds respect inzicht te krijgen in de interactie met elkaar, onderlinge communicatie te stimuleren en herstellen om zo het patroon van de ander te zien en kijken waar dit botst met jouw waarden. Vanuit conflicten zal de onderlinge communicatie worden hersteld en gestimuleerd om zo de relatie weer op de rails te krijgen.

Relatiecoaching voor als je er even niet uitkomt

Relatie-coaching is er voor iedereen die helderheid wil creëren binnen de relatie. Soms is er een blinde vlek ontstaan waardoor het contact tussen twee mensen niet meer lekker loopt. Dan is het wijs om te kijken wat de reden nu eigenlijk is dat je ooit voor elkaar koos, wat je zal mogen accepteren van elkaar en waar groei mogelijk is zodat er weer meer plezier en afstemming kan zijn tussen jullie. 

relatiecoaching is in de meeste gevallen laagdrempeliger.

De relatiecoach laat jullie vooral werken aan jezelf en de relatiecoach is daarin een bemiddelaar.