Ervaringen met de coaching van Rosa 

"Ik ben hartstikke blij en voor heel dankbaar dat Rosa op mijn pad mocht komen. Samen met haar heb ik veel zwaar traumatische bagage uit mijn verleden weten op te ruimen en dat in slechts in vier sessies. Natuurlijk heb ik tussen de sessies zelf er veel aan moeten doorwerken, maar met de verschillende handreikingen en inzichten die ik tijdens de sessies kreeg, lukte dat goed, waardoor ik nu veel lichter in het leven sta. 

Rosa is een lieve, zachte, vrolijke en nuchtere coach die heel duidelijk een spiegel kan voorhouden, waardoor diepere patronen en overtuigingen aan het licht worden gebracht. Door daar vervolgens mee aan de slag te gaan, heb ik een gigantische vooruitgang geboekt - de meeste vooruitgang tot nu toe van alle coachingstrajecten waar ik tot nu toe aan heb deelgenomen. Mocht ik in de toekomst weer ergens tegen aan lopen, zal ik zeker als eerste weer met Rosa contact opnemen. 

Wat ik ook zeer gewaardeerd heb, is de mogelijkheid om tussendoor, als het nodig is, even whatsapp- of belcontact te hebben. Ik wist daardoor dat ik niet alleen voor stond als ik net even dat duwtje in de rug nodig had om weer verder te kunnen. Al met al, zeer aan te raden."

m. 

 

Ik heb bij Rosa meer inzicht gekregen hoe ik over mezelf kan denken en mezelf kan zien. Hierdoor heb ik meer rust in mijn doen en laten gekregen. Doordat Rosa zo open is, voelde ik mij daar snel op mijn gemak .

 

T.

 

Rosa heeft mij geholpen om van mijn blokkades welke ik in mijn leven heb opgebouwd af te komen. Dankzij Rosa ga ik weer vrijer door het leven. Ik ben Rosa ontzettend dankbaar voor hetgeen ze voor me gedaan heeft en kan haar ook van harte aanbevelen. Zij weet heel goed hoe en wat ze moet doen om je te helpen met alles waar je mee zit. Problemen opgebouwd uit je verleden, of zoek je ontspanning om je te helpen met issues in het nu. Rosa kan je helpen.

 

G.