Zomerworkshops 2020

Gepubliceerd op 15 augustus 2020 om 15:36

Dit was voor de meeste mensen een vreemde zomer. Misschien heb je wel heel andere dingen beleefd dan je had kunnen bedenken? Misschien heb je levenservaring opgedaan waar je de waarde nu nog niet van kan inschatten. Of heb je extra genoten van gewone dingen..

 

Voor mij is de zomer altijd een moment om te reflecteren. Wat wil ik nog wel wel? Wat wil ik anders? Wat wil ik minder? Wat wil ik vaker? Wat wil ik weer oppakken? Verder doe ik een programma uit Amerika van 6 weken om steeds weer af te stemmen op een positieve mindset. Best confronterend welke sabateurs mij steeds komen pesten zonder dat ik het zelf doorhad in eerste instantie. Wel een super waardevol programma omdat wat ik heb geleerd straks kan delen met anderen en het heeft mij nu al heel veel rust en blijdschap gebracht.

 

Een fijne copingstrategie als ik vast loop in mijn relatie met mezelf of anderen. Wil je er meer over weten dan deel ik het graag. Verder heb ik zoals in de video gezegd erg veel zin in donderdag... Een dag vol verbinding, ontmoeting en inzicht.  Alle informatie hierover vind je hier: Workshops augustus


Love & Light, Rosa Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.